Skift tastaturet til tekst på et fremmed sprog

Indholdsfortegnelse

Skal du nogle gange indtaste fremmedsprogede tekster og derefter blive irriteret over, hvor kompliceret det er at indtaste sprogspecifikke tegn?

Forudsætningen er, at du har aktiveret det relevante tastaturlayout i Windows kontrolpanel. Du kan hurtigt tjekke eller indhente:

  1. Se i højre ende af proceslinjen i Windows. Der finder du normalt en sprogkode på to bogstaver - for eksempel “DE” for tysk eller “EN” for engelsk. Højreklik på denne sprogkode, og vælg kommandoen INDSTILLINGER i genvejsmenuen.
  2. I den dialogboks, der vises, vil du se de installerede sprog og tastaturlayouter. Hvis det sprog, du har brug for, ikke er inkluderet, kan du tilføje det ved at klikke på knappen TILFØJ.
  3. Når du har kontrolleret eller tilføjet sprog og tastaturlayout (er), skal du vælge det ønskede tastaturlayout ved at venstreklikke på sprogkoden i proceslinjen i Windows og vælge sproget i den menu, der vises.

Det tilsvarende tastaturlayout er derefter også tilgængeligt i Word, så du let kan indtaste østeuropæiske bogstaver eller græske tegn, f.eks. Som jeg sagde, skal du bare vide, hvordan f.eks. Tasterne på et polsk eller et græsk tastatur er tildelt. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave