Opret opgaver fra Word

Indholdsfortegnelse

Sådan opsættes et ikon i Word -værktøjslinjen, som du kan bruge til at oprette opgaver i Outlook fra Word.

Du vil helt sikkert få det samme fra tid til anden: Mens du skriver et dokument i Word, sker der noget for dig, som du bedst kan indtaste som en opgave i Outlook for ikke at glemme det. Det ville være praktisk, hvis du nu kunne registrere opgaven direkte fra Word for ikke at afbryde arbejdsgangen for meget.

Hvad få mennesker ved: det virker. Alt du skal gøre er at integrere et ikon i Word -værktøjslinjen, som du kan bruge til at oprette en opgave i Outlook indefra Word.

Du indsætter ikonet i en værktøjslinje i Word som følger:

1. Kald kommandoen "Værktøjer, tilpas" i Word.

2. Åbn fanen "Kommandoer".

3. Vælg Alle kommandoer i vinduet Kategorier.

4. Kig derefter efter indstillingen "CreateTask" i vinduet "Kommandoer".

5. Træk denne post med musen ind i en af værktøjslinjerne i dit Word, og slip den, hvor du vil have ikonet til at blive vist.

6. Luk dialogboksen.

Dette giver dig f.eks. Følgende ikon på standardværktøjslinjen:

Så snart du klikker på ikonet, åbnes et nyt opgavevindue i Outlook (selvom Outlook ikke skulle køre endnu). Outlook angiver navnet på det dokument, der i øjeblikket redigeres i Word som emne; Word -dokumentet er også knyttet til opgaven. Outlook antager, at den nye opgave har at gøre med det dokument, som du opretter opgaven fra. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du blot slette dokumentikonet fra opgavevinduet og indtaste et andet emne.

Hvis det aktuelt åbne dokument endnu ikke er blevet gemt i Word, vises følgende meddelelse (selvom du endnu ikke har indtastet noget):

Bekræft med "OK", gem dokumentet, og prøv igen.

Endnu et tip:

Du kan også indsætte et ikon i Excel, som du kan oprette nye opgaver i Outlook med - mere om dette her. I Powerpoint er der derimod ikke noget tilsvarende ikon.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave