Hurtige hyperlinks til andre steder i det samme dokument

Du kender hyperlinks fra din internetbrowser - det er de understregede referencer, som du hurtigt kan gå til et andet websted med et klik med musen. Du kan også bruge hyperlinks i Word -dokumenter. Og hvad er endnu bedre i

Dette er meget hurtigt i Word 2007 og de tidligere Word -versioner:

  1. Gem det aktuelle dokument. - Den fremlagte procedure fungerer ikke i ikke -gemte dokumenter!
  2. Marker det udtryk, du vil henvise til, ved hjælp af et hyperlink.
  3. Tryk på Ctrl + C for at kopiere markeringen.
  4. Placer markøren på den position, hvor du vil indsætte hyperlinket til den anden tekstpassage.
  5. I Word 2007 skal du klikke på fanen START i CLIPBOARD-gruppen på rullelisten på knappen INSERT og i menuen, der åbnes, skal du vælge INSERT AS HYPERLINK.
    I Word 2003 og 2002 / XP skal du vælge kommandoen INSERT AS HYPERLINK i menuen VIS. I Word 2000 skal du vælge kommandoen PASTE AS HYPERLINK i menuen EDIT.

Word indsætter udtrykket markeret i begyndelsen som et hyperlink - normalt som blå, understreget tekst. Med et museklik eller med et museklik, mens du holder CTRL -tasten nede, bliver du straks taget til den relevante tekstpassage i fremtiden.

Interne hyperlinks også til Word 2010

Hvis du fandt det forrige tip om interne hyperlinks nyttigt, men bruger Word 2010, kan du undre dig over, hvorfor kommandoen INSERT AS HYPERLINK ikke længere findes.

Det er ikke helt korrekt: kommandoen er der stadig, den er lige forsvundet fra rullemenuen på knappen INSERT. Du kan integrere kommandoen i værktøjslinjen til hurtig adgang på et senere tidspunkt. Eller hvad der måske er mere bekvemt, du tildeler det en tastaturgenvej - sådan her:

  1. Højreklik på en af fanerne på båndet, og vælg kommandoen TILPAS RIBBON i genvejsmenuen.
  2. I bunden af den dialogboks, der vises, skal du klikke på knappen TILPAS PÅ ud for etiketten NØGLEKOMBINATIONER.
  3. I den næste dialogboks skal du vælge posten "Alle kommandoer" i listeboksen KATEGORIER.
  4. Vælg derefter posten "EditInsertAsHyperlink" i kommandolisten.
  5. Hvis du vil tildele kommandoen en tastekombination, skal du klikke én gang med venstre museknap i feltet NY NØGLEKOMBINATION. Tryk derefter på de taster, du vil udføre kommandoen INSERT AS HYPERLINK med - vores anbefaling: ALT + SKIFT + V.
    Sørg for, at den foretrukne tastekombination ikke allerede er taget. Du kan genkende dette ved den meddelelse, der aktuelt er tildelt til under feltet AKTUELLE NØGLER. Hvis tastekombinationen stadig er gratis, viser Word "[ikke tildelt]". Ellers skal du slette din tastekombination fra feltet NY NØGLEKOMBINATION ved at trykke på BACKSPACE -tasten.
  6. Når du har fundet en passende tastaturgenvej, skal du klikke på knappen ASSIGN.
  7. Derefter skal du lukke dialogboksen og klikke på OK i dialogboksen ORDVALG.

Nu kan du også oprette interne hyperlinks i Word 2010 på kort tid. For at gøre dette skal du i princippet fortsætte som i tidligere Word -versioner, kun at du ikke kalder en kommando for at indsætte hyperlinket, men trykker på den tastkombination, der lige er blevet tildelt. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave