E-mail-adresser, der skal smides

Indholdsfortegnelse

Takket være 10minutemail.com kan du abonnere på webtjenester uden at afsløre din egen e -mail -adresse.

I dag kan du praktisk talt ikke længere logge ind på nogen tjeneste på Internettet uden at blive bedt om at indtaste din e-mail-adresse. En e -mail sendes derefter til denne adresse med et link, som du skal klikke for at bekræfte, at du virkelig vil logge ind på tjenesten. Dette er for at forhindre nogen i at logge på under et mærkeligt navn.

Hvis du vil forhindre din postkasse i at blive bombarderet med spam, vil du være tilbageholdende med at give din e-mail-adresse til ukendte udbydere. "10 minutters mail" er en smart og gratis løsning.

Denne service genererer en engangsadresse, der kun eksisterer i 10 minutter. Kopier denne adresse til udklipsholderen, og indtast den f.eks. I en registreringsformular.

Alle e-mails, der sendes til e-mail-adressen i løbet af de 10 minutter, vises direkte i din postkasse på www.10minutemail.com. Du kan derefter læse og besvare de modtagne e -mails. Du kan naturligvis klikke på linkene i e-mailen, så du også kan modtage e-mails med bekræftelseslink via tjenesten.

Og hvis de 10 minutter ikke er nok, skal du blot klikke på linket "Forlæng 10 minutter".

I øvrigt kræver 10 Minute Mail ikke registrering og beder ikke om din e-mail-adresse.

Endnu et tip: Så webstedet vises på tysk, skal du vælge "tysk" nederst til venstre og klikke på "Skift".

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave