Papirkurv til USB -stik

Indholdsfortegnelse

Windows papirkurven er som et net og et falsk gulv til filakrobater, hvis finger var for hurtig til at slette: Bare åbn den, vælg den utilsigtede slettede fil, og den gendannes inden for få sekunder.

Men hvad der fungerer uden problemer med de interne harddiske, forårsager problemer med eksterne og mobile databærere som f.eks. USB -stik.

Men med det gratis værktøj “iBin” kan du også oprette en papirkurv til dine eksterne drev og databærere og gendanne slettede filer på et senere tidspunkt, hvis det er nødvendigt. Efter at iBin er blevet installeret, placeres den upåagtet i systemfeltet (området til venstre for systemuret i nederste højre hjørne af skærmen) og bliver først aktivt, når en fil slettes på en ekstern databærer:

I stedet for den tidligere anvendte "Slet" dialogboks, vises iBin -vinduet eller iBins egen slettingsdialog. Der kan du afgøre, om du virkelig vil slette filen, eller om du vil flytte den til det separate iBin -område - dette område fungerer som en papirkurv.

Selvfølgelig kan du også bruge iBin -indstillingerne til at angive den maksimale størrelse på papirkurven, og hvor længe de slettede filer skal opbevares. En spartansk versionering er også inkluderet: fildubletter kan enten overskrives eller gemmes under et andet navn, så der ikke er nogen versionskonflikter, hvis du f.eks. Sletter to forskellige versioner af et Word -dokument og vil gendanne den ældre af de to filer .

iBin bruges kun, hvis det er en mobildatabærer: slettede filer ender fortsat i den velkendte papirkurv på både interne og netværksdrev. Derfor kan iBin ikke startes fra harddisken, men kun fra en USB -stick.

Udover Windows 7 og Windows Vista understøtter iBin også Windows XP.

Download fra iBin:
www.autohotkey.net/~FirstToyLab/project_iBin_download.htm

Bemærk: iBin skal startes hver gang USB -stikket er sluttet til computeren.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave