Fotos med iPad: Sådan bruges fotoeffekterne

Sådan redigeres fotos med iPad

Billeder, du tager på din iPad, kan redigeres på forskellige måder med softwaren i en app. Mange tredjeparts foto-apps som Affinity Photo eller Pixelmator eller Snapseed fra Apple gør ofte mere end den almindelige Apple Photos-app. Der er stadig en skjult måde for brugerne at gøre værktøjer til filtereffekter synlige på skærmen, før de tager et foto. Dette er en ny funktion, som Apple introducerede med det nuværende iOS 10 -operativsystem. For at gøre dette skal du dog konfigurere din iPad i overensstemmelse hermed på forhånd.

Opsæt avancerede fotofunktioner på din iPad

På startskærmen skal du trykke på "Indstillinger" (gråt gearsymbol).

Vælg "Generelt" med et tryk til venstre på skærmen, og tryk derefter på "Tilgængelighed" til højre.

Indstil diasstyringen bag "Forstørrelsesglas" til "Til" (diasstyring er markeret med grønt).

Hvis du vil tage et foto spontant, skal du starte kameraet på din iPad ved at trykke på startknappen under skærmen tre gange i træk.

Du kommer nu til kameraets søgervisning. Der er en skyder nederst på skærmen. Du kan bruge dette til at bringe motiver ind på afstand ved at flytte skyderen til højre. Hvis du flytter skyderen i den modsatte retning, forstørrer du synsfeltet på billedet for at tage nærbilleder.

Bemærk: Du kan opnå det samme resultat, hvis du placerer to fingre på skærmen og spreder dem (forstørrer) eller samler dem (reducerer).

Brug fotoeffekter, der vises, før lukkeren udløses

Når du har besluttet dig for billedstørrelsen eller en billedsektion, skal du trykke på i nederste højre hjørne (iPad holdt oprejst) på skærmen på symbolet med de tre flette cirkler for at få adgang til effekterne.

Displayet under søgervinduet ændres nu. En bjælke giver dig farver, nemlig filtertyperne ingen, hvid / blå, gul / blå, gråtoner, gul / sort og rød / sort. Skub din finger over filtertyper, eller tryk på en af posterne for at anvende filteret.

Når du har besluttet dig for en effekt, vises fotoresultatet direkte på skærmen på din iPad.

Brug nu kontrollerne til at justere effekten efter dine personlige krav. Brug den øverste controller til at indstille lysstyrken. For yderligere indstillinger skal du bruge skyderen herunder til at bestemme kontrasten, så du får det bedst mulige billedresultat. Mætningen af fotoet kan også indstilles, før du f.eks. Tager et billede.

Mit råd: Du kan også bruge det lille ikon i nederste venstre hjørne (iPad holdt oprejst). Med dette inverterer du billedet som med et negativt. Dette skaber endnu et fantastisk resultat.

Hvis du er tilfreds med indstillingerne, skal du trykke igen på symbolet med de tre flette cirkler.

Du vender nu tilbage til kameratilstand. Tryk på den hvide udløsningsknap i bunden af skærmen (iPad holdt oprejst) for at tage billedet.

Under den efterfølgende fotoredigering har du mulighed for at foretage ændringer, f.eks. Ved at trække i rammer eller ændre billedets format. Du kan også beskære billedet en anden gang, som du vil, ikke kun på iPad, men også på din computer.

Mit råd: Som med kameraerne i iPhone gemmes billederne som filer på iPad af kameraet. Som et resultat kan din enheds lagerplads hurtigt løbe tør, især hvis du nyder at redigere billeder og drage fuld fordel af redigeringsmulighederne. Det er derfor en god idé at gemme billederne i fotobiblioteket via iCloud. Der kan du f.eks. Oprette et fotobibliotek eller blot gemme billederne i en mappe.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave