Android-backup: G Cloud Backup er din tysktalende og fleksible løsning

Indholdsfortegnelse

Selv på mobile enheder bør du ikke miste aspektet ved data backup. Med "G Cloud Backup" har du en kraftfuld cloud -backup -løsning til Android -smartphones.

"G Cloud Backup" er på tysk, hvilket stadig ikke er en selvfølge blandt de kraftfulde Android -backup -apps. Backup -appen bruger skyen til sikkerhedskopiering, så du når som helst kan gendanne dine apps og data fra skylageret. Det er især nyttigt, at den gratis version af G Cloud Backup allerede har alle de nødvendige funktioner. Så hvis din smartphone faktisk går ned, behøver du ikke pludselig at købe den betalte version. Premiumversionen tilbyder imidlertid ubegrænset lagerplads, premium support og er uden reklamer.

Den enkle og intuitivt designede brugergrænseflade er nyttig. Her er det let at foretage alle de nødvendige indstillinger, selv uden avanceret viden. Et andet stort plus er, at smartphonen ikke behøver at være forankret. Appen er derfor også velegnet til arbejdssmartphone eller til BYOD ("tag din egen enhed med").

Yderligere muligheder inkluderer placeringen af smartphonen (også via SMS) og indstillinger, f.eks. At sikkerhedskopiering kun kan foretages via WiFi. Så du spilder ikke datakapacitet. Men hvis du vil sikkerhedskopiere appdata, scoringer og indstillinger ud over dataene, skal du rote din enhed, ellers har appen ingen adgang til sådanne data og kan derfor ikke sikkerhedskopiere dem.

Hvis du ikke er helt sikker på dine engelskkundskaber og leder efter et simpelt, intuitivt backupværktøj, bør du se nærmere på denne app. En G Cloud -backupkonto er påkrævet for at bruge den. Yderligere information og linket til installation findes på www.gcloudbackup.com.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave