Nummereringsværdien af ​​kapiteloverskriften bør ikke starte med "1"

Indholdsfortegnelse

Hvis du tildeler en overskrift en nummerering, starter den automatisk med "1" første gang den vises i dit dokument. Da hvert kapitel er gemt i et separat dokument, mangler Word oplysningerne om, at der er flere kapitler, og derfor starter nummereringen i hver fil med "1".

Juster nummereringsstarten manuelt for overskriften 1 i hvert kapitel. Alle underkapitler i filen er derefter baseret på hovedoverskriften og er nummereret i overensstemmelse hermed. Forudsætningen for de følgende trin er, at dine overskrifter allerede er nummererede.

Sådan fungerer det i Word 2007:

  1. I kapitlet skal du klikke med venstre museknap på kapiteloverskriften (formatskabelon HEADING 1), hvis nummereringsstart du vil ændre.
  2. Skift nu til fanen HJEM og klik på den lille sorte pil i gruppen PARAGRAPH ud for knappen NUMBERING.
  3. En menu åbnes nu, hvor du klikker på kommandoen SET NUMBERING VALUE.
  4. Dialogboksen med samme navn åbnes derefter. Indtast det nummer, som kapiteloverskriften HOVED 1 skal begynde med i tekstfeltet SET VALUE, f.eks. »3«.
  5. Hvis du nu bekræfter dialogboksen med OK, justeres al overskriftsnummerering i det aktuelle dokument automatisk.

Selvom du gemmer hvert kapitel i en separat fil, kan du bruge følgende trick til at oprette en automatisk indholdsfortegnelse:

Opret din egen indholdsfortegnelsesfil, hvor du refererer til de forskellige kapitelfiler i begyndelsen med feltfunktionen »RD«. For at gøre dette skal du inkludere hvert kapitel med en RD -feltfunktion, f.eks. {RD »Kapitel1.doc«} {RD »Kapitel2.doc«} {RD »Kapitel3.doc«}. Hvis du nu indsætter en automatisk indholdsfortegnelse, indsættes alle overskrifter i kapitlerne 1 til 3 der. Så sidetallene er klare, er det værd at relatere dem også til kapitelnummeret, f.eks. B. "1-1", "1-2", "1-3" … "3-45" osv.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave