Windows 8: Kør filer på trods af SmartScreen -beskyttelse

Microsoft har integreret en ny sikkerhedsmekanisme i Windows 8: Funktionen kaldet "SmartScreen" forhindrer overhovedet, at ukendte filer udføres.

Dette er for at forhindre potentielt farlige filer i at ende på computeren og blive henrettet der. Derfor forhindrer Windows 8 overhovedet en ukendt fil i at blive udført.

SmartScreen har længe været kendt via Internet Explorer. For Windows 8 og Internet Explorer 10 er denne beskyttelse mod ondsindet software imidlertid implementeret endnu mere konsekvent.

Funktionen med at udføre en ukendt fil er bevidst skjult: under advarslen "Computeren var beskyttet af Windows" er der et link til "Yderligere muligheder".

Efter at have klikket på den, kan du nu køre filen alligevel - bare klik på "Kør alligevel".

Uanset SmartScreen -advarslen vil filen stadig køre.

SmartScreen er ikke en erstatning for virusscannere

En beskyttelsesmekanisme som SmartScreen kan aldrig erstatte en aktiv og opdateret virusscanner og en aktiveret firewall. Funktioner som SmartScreen er blot yderligere sikkerhedsforanstaltninger, men de tilbyder ikke alsidig beskyttelse.

Hvis der er ondsindet software i den ukendte fil, er det kun din virusscanner, der slår alarm. SmartScreen har ingen aktive kontrolfunktioner, men forhindrer simpelthen, at en ukendt fil udføres. Så en blokeret fil er kun en potentiel fare, ikke en reel fare.

Så hvis SmartScreen nægter adgang, har du ikke nødvendigvis forsøgt at downloade ondsindet software.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave