Vandmærke i LibreOffice

Indholdsfortegnelse

Vil du gerne markere et udkast som sådan, så det ikke ved et uheld sendes før godkendelse?

Windows + Linux / tysk / Open Source. Vandmærker er nyttige til at identificere designs, der endnu ikke er godkendt. LibreOffices vandmærke er stort og klart. Det giver også en vis beskyttelse mod, at dit dokument videregives uden tilladelse.

Hvis du vil tilføje et vandmærke til en PDF -fil, skal du klikke på "File / Export as PDF" i menuen. Under fanen "Generelt" skal du markere nederst til venstre, at du vil "vandmærke" filen. Så snart du har markeret feltet, kan du indtaste en tekst til vandmærket i tekstfeltet herunder.

Klik derefter på "Eksporter" og vælg en mappe og et filnavn til dokumentet. Vandmærket vises i lysegrønt lodret på tværs af hele siden. LibreOffice tilpasser vandmærkets tekst til sidens højde. Jo længere teksten er, jo mindre bogstaver.

Vandmærket vises ikke i det originale dokument. farven kan ikke ændres. Hvis du gemmer dokumentet som en PDF igen, skal du genaktivere vandmærket.

Denne vandmærkefunktion er velegnet, hvis du vil bruge den til at sende et klart signal. Hvis du vil indsætte et mere diskret æstetisk vandmærke, er det bedst at først forberede et billede i Gimp og derefter indsætte dette som et baggrundsbillede i dit dokument.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave