Overfør formatet til Word ved hjælp af en tastaturgenvej

Anvend afsnittet stil eller skrifttype for det aktuelle valg på anden tekst

Kan du lide designet af et afsnit, som du har oprettet i dit Microsoft Word -dokument? Passer skrifttypen, formateringen og det generelle udseende meget godt til dine ønsker og mål?

I dette tilfælde er penselsymbolet og funktionen "Overfør format" et effektivt værktøj i Word til at overføre det aktuelle afsnitsformat eller skrifttypen for det aktuelle valg til en anden tekst. Med denne funktion kan du overføre tekstdele og formatering i et dokument og også til andre dokumenter.

Du kan finde børstesymbolet med funktionen "Overfør format" i Microsoft Word på fanen START yderst til venstre i menuområdet "Udklipsholder".

Brug funktionen Transferformat (penselsymbol) - sådan fungerer det

For at bruge funktionen "Overfør format" i dine Word -dokumenter skal du gøre følgende:

  1. I det første trin skal du vælge den tekst eller grafik, hvis formatering du vil kopiere til andre dele af dit dokument. Ved at bruge funktionen overføres formatering som farver, skrifttypestilen og skrifttypens størrelse med et klik eller en tastekombination.

  2. I det næste trin skal du navigere til fanen "START" og klikke på penselikonet. På denne måde starter du funktionen "Transfer Format." Musemarkøren vises som et penselsymbol.

  3. Du kan nu bruge penslen til at overføre den ønskede formatering fra en tekst passage til et andet tekstområde. Kopiering virker én gang. Med et dobbelt klik på penselsymbolet har du mulighed for at udføre flere formatoverførsler efter hinanden.

  4. Når du er færdig med at formatere med penselikonet, skal du trykke på ESC. Musemarkøren vises normalt.

Brug tastaturgenveje til effektivt at overføre formatering

Computermusen er nyttig og kan hjælpe dig med at arbejde hurtigere. Hvis du ikke har en mus på din computer, eller hvis du arbejder med en bærbar computer med en beroliget trackpad, kan du også styre børstesymbolet ved hjælp af flere tastekombinationer. I nogle situationer kan det være mere bekvemt at bruge tastaturgenveje, især hvis du vil kopiere meget formatering i træk. Gør generelt følgende:

  1. Vælg den tekst, der har den formatering, du vil overføre til en anden tekstpassage. Marker tekster eller tekstpassager med tastaturet med tasterne "SKIFT + PILTAST".

  2. I det næste trin skal du trykke på tastekombinationen "CTRL + SKIFT + C".

  3. Marker derefter tekstpassagen, hvortil formateringen skal overføres.

  4. Tryk på "CTRL + SKIFT + V" for at kopiere den ønskede formatering.

Det, der er særligt praktisk ved denne proces, er, at du også kan overføre formateringen til andre tekstpassager. Du skal blot markere den næste tekstpassage og trykke på "CTRL + SKIFT + V" igen. Word husker den formatering, der skal overføres, indtil du kopierer en anden formatering med tastekombinationen "CTRL + SKIFT + C".

tip

Tastkombinationerne "CTRL + C" (kopi) og "CTRL + V" (indsæt) kendes i Microsoft Windows. For at kopiere tekst med al dens formatering skal du tilføje SHIFT -tasten til de velkendte tastaturgenveje. Dette er let at huske og sparer værdifuld tid, når du designer dokumenter.

Instruktionsvideo - Microsoft Word: Overfør formatet med en tastaturgenvej - sådan fungerer det!

Resumé og konklusion: Kopier formatering i Word - simpelthen med en tastaturgenvej og et penselsymbol

Mange Microsoft Windows -brugere bruger jævnligt tastekombinationerne CTRL + C (kopi) og CTRL + V (indsæt). Hvis du også vil kopiere formateringen ud over teksten eller et billede, skal du tilføje den velkendte tastekombination med shift -tasten. Med CTRL + SKIFT + C kopierer du formatering, med CTRL + SKIFT + V indsætter du det andre steder eller i andre dokumenter. Med begge tastekombinationer kan du bruge funktionen "Transfer Format", som også er kendt som et penselsymbol.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor er det effektivt at anvende formatering med penselikonet?

Ligesom hvordan en maler overfører maling til væggen i et hus, kan du bruge penselsymbolet til at overføre formatering til andre områder af dit dokument. På denne måde kan du f.eks. Flette tekster fra forskellige Word -dokumenter, som i mange tilfælde er i forskellige formater. Med funktionen "Formatoverførsel" kan du effektivt kopiere formatering til tekstpassager, tegn eller afsnit.

Kan du finde funktionen "Overførselsformat" i andre Office -programmer?

Alle Microsoft Office -programmer, f.eks. Microsoft Excel eller PowerPoint, har penselsymbolet, som formatering kan overføres med musen eller tastaturgenvejen.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave