Opret layout i PowerPoint - tips med videoinstruktioner

Med disse tips virker det på ingen tid

Ud over indholdet og de logisk koordinerede argumenter er en PowerPoint -præsentation særlig imponerende på grund af dets layout. Formatet og præsentationen på diasene kan inspirere og interessere seere. Hvis folierne og deres design er kedelige og ikke særlig nyttige, er det modsatte tilfældet. Højst kan publikum brusebad og bliver en neutral observatør. Da layoutet er afgørende for PowerPoint -præsentationen og skal svare til indholdet og tematiske fakta, spørger talere og oplægsholdere regelmæssigt sig selv, hvad der er vigtigt for at skabe et professionelt layout.

Videotutorial - PowerPoint: Sådan bruges og ændres layoutskabeloner og diasmasteren korrekt

Oprettelse af et layout: praktiske tips til talesucces

For at designe en interessant og nyttig præsentation, der appellerer til publikum, har du stort set brug for et layout i PowerPoint. Dette skal oprettes enten fra en "tom" præsentation eller fra en skabelon. I PowerPoint kan personlige skabeloner eller skabeloner fra programmet findes på fanen "Fil". Med et klik på knappen "Ny" kan PowerPoint -skabeloner vælges.

Afhængigt af den valgte skabelon er farver, skrifttyper og folielayout individuelt præfabrikeret. På samme tid er det muligt når som helst at ændre den anvendte præsentationsskabelon og udskifte dele af præsentationen med et personligt design. Det samme gælder virksomhedsskabeloner, der leveres af virksomheder til præsentationer. På trods af behovet for at bruge virksomhedsdesignet kan diaslayoutet ændres for at understrege verbale argumenter gennem designet.

Juster diaslayoutet - hvad du skal kigge efter

Hvis du vælger en præsentationsskabelon, f.eks. "Madison" -skabelonen fra Microsoft, har du mulighed for at tilpasse farverne på præsentationsskabelonen i det første trin.

Ved at aktivere knappen "Opret", bliver skabelonen og diaslayoutet vedtaget til din personlige præsentation.

Diasmasteren er vigtig for at oprette layout i Microsoft PowerPoint. Du kan finde dette i menuen "Vis".

I diasmasteren kan du universelt tilpasse former, skrifttyper og designet. Alle visuelle eller tekstmæssige ændringer på dias vedtages derefter for hele præsentationen og for nye dias. Det såkaldte master slide eller master view er grundlaget for hver præsentation i PowerPoint. Justeringer, du foretager i mastervisningerne og -masterne, anvendes på alle dias i dit projekt.

For eksempel, hvis du vil integrere dit virksomheds logo på alle dias i præsentationsskabelonen "Madison", fungerer dette effektivt ved at binde grafikken til en pladsholder. Du kan bruge pladsholdere til at opnå ækvivalens i displayet og oprette foruddefinerede layout til tekst, grafik eller mediefiler. For eksempel skal du altid indsætte firmalogoet i præsentationsdiaerne med en pladsholder, så det altid vises i samme position i diaslayoutet.

Følgende genstande drager især fordel af pladsholdere:

  • Tekster som afsnit eller overskrifter kræver pladsholdere. En pladsholder garanterer, at skrifttyper, skrifttypestørrelse, sidefødder og farver vises ens i din visning på alle dias.
  • Grafik, f.eks. Virksomhedens logo, afhænger af en billedpladsholder, så de altid indsættes i den korrekte position i diaslayoutet. Et diagram kan også bindes på diaset ved hjælp af pladsholdere.

Udover at indsætte tekst eller grafik kan du overbevise publikum for eksempel ved at oprette imponerende diaslayouter med afrundede billedpladsholdere.

En titelpladsholder eller en pladsholder til en sidefod kan vises eller skjules i mastervisningerne med et klik på venstre museknap.

Med denne procedure opretter du dit personlige masterlayout.

Sammenfattende har du med diasmasteren et effektivt og afprøvet værktøj med væsentlige funktioner til at vise tekst og grafik jævnt på dias. Et design bygget på denne måde formidler professionalisme og hjælper publikum med at fokusere på præsentationens argumenter og ikke på åbenlyse fejl i diaslayoutet.

Opret layout i PowerPoint - hvilket stadig er vigtigt

I diasmasteren er et layout grundlæggende tilpasset med hensyn til skrifttyper, grafik og visningen. Et masterlayout med et ensartet design skabes trin for trin. Bortset fra disse grundlæggende indstillinger er det vigtigt, at SmartArt, grafik, farver og skrifttyper er individualiseret på præsentationens dias. For eksempel kan indlejring af en rulle i et tekstfelt få stor opmærksomhed fra publikum.

Forskellige funktioner og faner er tilgængelige for PowerPoint -brugere til specifikt at strukturere individuelle dias og professionelt fusionere argumenter og visualiseringer:

Indsæt fane

Denne fane giver mulighed for at indsætte grafik, SmartArt, figurer og medier i præsentationen.

Fanen Vis

I visningen i PowerPoint kan du se et udkast til præsentationen ved hjælp af forskellige visningsmuligheder. Dette er vigtigt for at optimere diasens design.

Fanen Overgange

Der kan opsættes specifikke diasovergange i dette menuområde.

Fanen Animationer

Animationer kan bruges til at professionalisere tekster eller grafik i deres præsentation gennem effekter.

Et interessant og engagerende diaslayout i PowerPoint skal:

  • Til argumenterne og
  • Tematisk relateret til præsentationsmålet

passe. Præsentationen og de verbale forklaringer skal resultere i en enhed. Hensigten med ændringer eller justeringer af layoutet skal være at henvende sig til publikum på den bedst mulige måde gennem formateringen, visningen og diaslayoutet og øge deres opmærksomhed. Dette sker, når præsentationsskabeloner individualiseres, og layoutet tilpasses publikums behov.

Resumé: Sådan oprettes professionelle layout

Forskellige funktioner og faner er tilgængelige til oprettelse af professionelle layout i PowerPoint. Frem for alt er diasmasteren, hvormed du kan oprette ensartede layouts ved hjælp af pladsholdere, afgørende i opfattelsen. Derudover bør hver præsentation individualiseres for effektivt at understøtte argumenter gennem visualiseringer, skrifttyper, SmartArt og det generelle design. Enhver, der opretter layout på denne måde, vil nå præsentationsmålene og overbevise publikum med et professionelt diaslayout.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave