Ordetip: Brug hovedstaden "ß" korrekt

Indholdsfortegnelse

Lær, hvordan du korrekt skriver hovedstaden "ß" i dit Word -dokument fra denne artikel.

Selvom der er både små og store bogstaver for hele alfabetet, forårsagede den såkaldte Eszett, dvs. bogstavet "ß" problemer med store bogstaver som dem, der bruges på ID-kort eller andre dokumenter ved navn.

Kravet om at erstatte "ß" med "SS" med store bogstaver kan være lige så acceptabelt for udtryk som "ØVRE CASE" eller "SOSSE". Men senest med egennavne som familienavnet "Weißer", "Gauß" eller "Grießhaber" forårsager konverteringen til "SS" simpelthen den forkerte stavning - det betyder ikke "Weisser", "Gauss" eller Griesshaber " . For at løse problemet blev de officielle forskrifter endelig justeret i midten af året, og en "ß" blev officielt defineret.

Hvordan kan du skrive hovedstaden "ß" på tastaturet på din pc i et Word -dokument? Der er trods alt kun den lille "ß" på tasten til højre for nul -tasten der. Og du vil bestemt ikke vente, indtil producenter bringer tastaturer med den nye karakter på markedet. Følgende tricks er de hurtigste, afhængigt af Word- og Windows -versionen:

Word 2016, 2013, 2010 og 2007 på Windows 10 og 8.1: Tryk på tastekombinationen (Alt GR)+(Skift -tast) og (ß).

Word 2016, 2013, 2010 og 2007 på Windows 7: Desværre er tastekombinationen beskrevet ovenfor ikke tilgængelig her. Indtast derfor teksten på det ønskede sted 1E9E (Bemærk store bogstaver, teksten kan følge et ord direkte uden mellemrum) og derefter straks trykke på tastekombinationen (Gammel)+(C.). Kombinationen af tegn er derefter angivet med den store "ß"Erstattet.

● Alternativt kan du også trykke på tasten (Gammel), og tryk på nummerkombinationen på det numeriske tastatur med Num Lock -tasten slået til 7838 input. Så snart du slipper tasten (Alt), vises den store "ß" på den aktuelle markørposition.

Vigtig: Den store "ß"Er ikke gemt i alle skrifttyper, Word bruger f.eks. Skrifttypen til hovedstaden" ß " CALIBRI Vend tilbage. Først og fremmest, før du bruger specielle (dekorative) skrifttyper, skal du absolut teste, om den store "ß“Er tilgængelig, og du kan bruge skrifttypen, som du ønsker.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave