Slet det andet operativsystem fra harddisken

Indholdsfortegnelse

Vi besvarer et spørgsmål til vores redaktion

Spørgsmål til redaktøren: “Ud over min Windows 10 installerede jeg også Windows 7 på en separat partition. Nu vil jeg fjerne den gamle Windows 7. Hvordan kan jeg fjerne startmenuen til valg af operativsystem og tildele den gratis partition til den nye Windows 10? "

Svar: Download programmet Easy BCD fra Internettet, og installer det. Start Easy BCD og klik på "Rediger startmenu" i venstre menulinje. Alle Windows -installationer vises nu. Vælg det operativsystem, der skal slettes, og klik på "Slet" i øverste højre hjørne. Klik på "Gem indstillinger" i nederste højre hjørne og afslut programmet. Genstart derefter din pc.

Når du har tilpasset bootmanageren via Easy BCD, kan du frigive den reserverede plads i det gamle operativsystem på din harddisk igen. For at gøre dette skal du åbne "Diskhåndtering". Tryk på Windows -tasten + R, og indtast "compmgmt.msc" i linjen Åbn. I "Computer Management" skal du åbne "Disk Management" under "Datalagring".

Der finder du en post med det gamle operativsystem. Med et højreklik på "Format" formaterer du partitionen og med "Slet volumen" sletter du den permanent.

Klik derefter i Diskhåndtering på den partition, hvis plads du vil udvide. Brug kommandoen "Udvid volumen" til at tildele den ledige plads til denne partition.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave