Hvorfor kan jeg ikke længere installere programmer?

Indholdsfortegnelse

Spørgsmål til redaktøren: “Jeg har for nylig ikke været i stand til at installere programmer i min Windows 7. Jeg bliver bare ved med at få fejlmeddelelsen om, at installationsprogrammet ikke kan oprette en mappe, fordi adgang blev nægtet. Hvad

Svar: Fejlmeddelelsen siger, at installationsprogrammet ikke har rettigheder til at oprette en mappe, der kræves til softwaren. Dette er for det meste tilfældet, hvis du som bruger ikke har administratorrettigheder.

Løsning 1: For at kunne installere dine programmer skal du blot logge ind på Windows 7 med din administratorkonto. Derefter bør der ikke længere være en "Adgang nægtet" fejlmeddelelse.

Løsning 2: Hvis du allerede er logget på som administrator, kan et overivrig sikkerhedsprogram også være årsagen til problemet. I dette tilfælde skal du slukke din antivirussoftware som en test, før du installerer et program.

Løsning 3: Som en tredje løsning kan du også prøve at køre installationsprogrammet manuelt med administratorrettigheder. For at gøre dette skal du højreklikke på programfilen og derefter klikke på "Kør som administrator" i kontekstmenuen.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave