Falsk placering på smartphonen

Indholdsfortegnelse

Går det dig på nerverne, at Google altid ved, hvor du er? Så indtast bare det forkerte sted!

Android / tysk / freeware. For at forfalske din placering skal du først installere appen "FakeGPS Free" fra Play Butik. Integrer derefter appen i systemindstillingerne på Android. For at du kan indtaste en forkert placering, skal du først aktivere udviklerindstillingerne. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger og trykke på "Om telefon" nederst i "System" -området. Her kan du se "Byggenummer" i bunden. Du skal trykke på dette nummer syv gange for at låse udviklerindstillingerne op. Hvis du derefter bruger tilbage -knappen til at vende tilbage til den forrige menu, finder du udviklerindstillingerne i systemområdet som en ny mulighed.
Slå udviklerindstillingerne til. Der er snesevis af disse muligheder. Rul op på listen, indtil du kan "Vælg en app til simulerede placeringer". På min enhed er dette den 19. mulighed på listen. På ældre enheder kan indstillingen have et andet navn, f.eks. "Forkerte placeringer". Hvis du trykker på indstillingen og FakeGPS er installeret, vises den nu i et lille pop op-vindue, og du kan vælge appen ved at trykke på den.
Nu kan du starte FakeGPS og vælge en hvilken som helst placering på kortet ved at trykke to gange på det. Hvis du derefter trykker på den orange "Afspil" -knap nederst til højre, importeres din falske placering til systemet. Appen kører kontinuerligt i baggrunden for at simulere et GPS -signal til andre apps. Nogle apps er dog beskyttet mod sådan manipulation, herunder det populære GPS -spil "Pokemon Go". For at slukke den falske GPS skal du trykke på stopknappen nederst til venstre i appen.

Mere om emnet: Falske GPS i Play Butik

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave