PowerPoint -dias og billeder: Skift opløsning og gem

Sådan kan du ændre opløsningen

Nogle gange er diagrammerne i PowerPoint -præsentationer så vellykkede, at de bør indgå i virksomhedsbrochuren eller i den næste messe -brochure. En PowerPoint -kant viser sig imidlertid at være yderst besværlig ved udskrivning: Dias, der gemmes som billeder, har kun en opløsning på 96 dpi og er derfor uegnede til udskrivning. Microsoft har reageret på mange brugeres kritik og offentliggjort instruktioner om, hvordan opløsningen kan ændres op til 300 dpi med en intervention i registreringsdatabasen. Her er en oversigt over trinene.

Konverter dias fra PowerPoint til billeder - sådan fungerer det

Du kan også nemt konvertere dias, som du har oprettet i PowerPoint, til billeder. I denne vejledning lærer du i et par trin, hvordan dette fungerer:

  1. Åbn PowerPoint -præsentationen, hvorfra du kan konvertere dias til billeder.

  2. Klik på "Gem som" i fanen "Fil".

  3. Vælg en billedfil som filtype (f.eks. * .Jpg.webp eller * .png.webp), og bekræft processen ved at klikke på "Gem".

  4. Der vises en dialogboks, hvor du skal beslutte, om du vil gemme hele præsentationen som billeder eller bare det aktuelle dias.

Problemet: kun 960 x 720 pixels

Hvis du bruger kommandoen "Gem som" og ikke vil gemme diasene som en PowerPoint -præsentation, men som en PNG- eller BMP.webp -grafik, er de resulterende billeder kun 960 x 720 pixels i størrelse.

Selvom du viser præsentationen på en skærm med en skærmopløsning på 1.920 x 1.200 pixels, modtager du stadig billeder med en størrelse på 960 x 720.

Billedets kvalitet kan kun ændres med en tilføjelse til Windows -registreringsdatabasen, og for eksempel kan der oprettes billeder med en størrelse på 1.500 x 1.125 pixels og en udskrivbar opløsning på 150 dpi.

Sådan ændres standardopløsningen i Registreringseditor

Du kan bruge Windows -registreringsdatabasen til at gemme dias fra PowerPoint og forbedre opløsningen på samme tid. På den måde undgår du fremtidige kvalitetstab ved konvertering af dias til billeder. Det fungerer sådan:

  1. Start Registreringseditor ved at trykke på Windows -tasten og skrive regedit i søgefeltet.

  2. Der åbnes et vindue, hvor du bekræfter, at du vil åbne registreringsdatabasen.

  3. Naviger til HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Office \ xx.x \ PowerPoint \ Options.
    Opmærksomhed: xx.x står for versionen af Office.

  4. Højreklik i det frie felt, og vælg "Ny - DWORD -værdi (32 bit)".

  5. Tildel navnet ExportBitmapResolution.

Sådan tilpasser du den nye DWORD -værdi til dine krav

  1. Dobbeltklik på denne nyoprettede værdi. Indtast et populært tal for "Decimal" i inputfeltet. Dette tal er den senere opløsning i dpi. Den højeste opløsning, du kan indtaste, er 300 dpi.

  2. Klik på OK, og luk registreringsdatabasen. Efter genstart af PowerPoint gemmes alle dias, du vil gemme som billeder, i denne opløsning.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave