Brug Google Oversæt: Oversæt websider

Sådan bruges Google Oversæt med to klik

Der er interessante websteder over hele verden. Men hvis du vil kigge uden for boksen og læse fremmedsprogede tekster, står du muligvis over for en sprogbarriere. Er oversættelsestjenester en løsning? Tross alt bør teksten på et spansk eller engelsk websted ikke kun oversættes korrekt, den skal også være let at forstå. Det er her, Google -oversætteren hopper ind i bruddet og fortolker for dig fra kildesprog til målsprog med et klik med musen - og i løbet af få sekunder.

Uanset om det er på Internettet eller på stedet i udlandet: Hvis du ikke taler mindst engelsk, kan du muligvis ikke finde interessante kilder. Selvom skolens viden er tilgængelig og lidt rusten, kan oversættelsestjenester hjælpe dig med komplekse tekster. Google -oversætteren er et interessant oversættelsesværktøj med hensyn til tekstgenkendelse, oversættelsesydelse og brugervenlighed.

Kunstig intelligens driver oversættelsesfremgang

En stor del af oversættelsesværktøjets Google Translate -ydelse skyldes dens kontinuerlige udvikling. Med stadig mere kraftfuld hardware drager oversættelsesfærdigheder også fordel af konstant fremgang. På grund af sine serverers høje ydeevne stoler Google ikke udelukkende på statistiske modeller, der kun oversætter de enkelte ord. Søgemaskinens kæmpe genererer fremskridt i hastighed og genkendelseshastighed primært fra de muligheder, kunstig intelligens (AI) bringer med sig.

Dette gør systemet i stand til at forstå en teksts kontekst og oversætte komplette sætninger med det andet sprogs struktur. Udover engelsk, fransk, spansk, portugisisk, kinesisk, japansk, koreansk og tyrkisk, er tysk allerede inkluderet som en sprogpakke. Google lægger stor vægt på brugervenligheden af sin service, fordi den er meget let at bruge! For at gøre dette indtaster du den tekst, der skal oversættes på kildesproget

  • til Translate -appen eller
  • direkte i browseren på translate.google.com - eller
  • kopier og indsæt den i den,

og tjenesten spytter en oversættelse ud på målsproget. Og hvis du installerer den relevante browserudvidelse, kan du få oversat hele internetsider med et enkelt klik.

Oversæt websider med et klik: Sådan fungerer det

Google Translate-browserudvidelsen konverterer hele fremmedsprogede websteder til tysk med to klik. For eksempel kan du studere udenlandske nyhedswebsteder i detaljer eller endda købe billigt i udlandet.

Sådan installeres Google Translate til Firefox

  1. I Firefox skal du klikke på de tre vandrette linjer i øverste højre hjørne og navigere til "Udvidelser" via menupunktet "Tilføjelser".

  2. Skriv "til google translate" i søgelinjen øverst på skærmen, og tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur.

  3. Efter et øjeblik vises en hitliste i et nyt browservindue. Venstreklik på det første resultat på listen.

  4. I det følgende vindue skal du installere udvidelsen ved at klikke igen på den blå knap mærket "+ Tilføj til Firefox".

  5. Et meddelelsesvindue åbnes øverst i browservinduet, der informerer dig om de autorisationer, som udvidelsen skal fungere. Bare rolig: Værktøjet overfører ikke følsomme data om dig. Klik på "Tilføj" igen.

I det følgende meddelelsesvindue kan du valgfrit tillade oversættelse i en privat browserfane ved at klikke på "OK".

Sådan bruges Google Translate på Firefox og Chrome

Firefox: Oversætterens håndtering er enkel. Hvis du besøger et websted på et fremmed sprog, kan du oversætte indholdet på hele siden med kun to klik med musen.

  1. For at gøre dette skal du højreklikke på webstedet for at åbne kontekstmenuen. Et andet klik på "Oversæt denne side (auto / de)" udløser tolken.

  2. Siden åbnes igen i en ny browser -fane og oversættes efter et kort øjeblik.

  3. Som en anden mulighed kan du også kun oversætte individuelle tekstafsnit. Vælg den ønskede tekst med højre museknap trykket ned, og klik derefter på den igen med højre museknap.

  4. Vælg "Til Google Oversæt"> "(automatisk / de) oversæt" i kontekstmenuen. Nu åbnes en anden browserfane, hvor den tidligere markerede tekst oversættes.

Google Chrome: Den hurtige browser gør det særligt let for dig at oversætte. En udvidelse er ikke nødvendig, fordi oversætteren allerede er integreret. Tolkningsproceduren er den samme som i Firefox og kan udføres ved at højreklikke på et websted.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave