Indtast kommentarer i indbakken i Outlook

Tilføj en kolonne til meddelelsesoversigten i indbakken og nedenstående mapper, hvor du kan indtaste kommentarer. Denne kolonne er dog kun delvist egnet til længere noter: Selv på en 24-tommer skærm mi

I stedet for korte noter og instruktioner kan du også bruge kolonnen som et alternativ eller supplement til kategorierne. Ved at klikke på kolonneoverskriften kan listen også sorteres efter kolonnens indhold.

Indsæt kolonne for kommentarer

Først og fremmest skal du tilføje en kolonne til kommentarerne i listen med meddelelser i tabeller. Et godt sted til dette er lige ved siden af emnet kolonnen.

  1. Højreklik på en af kolonneoverskrifterne i indbakken, f.eks. På SUBJECT, og åbn kommandoen VÆLG FELTER.
  2. Vælg USER INBOX FIELDS øverst i dialogboksen VALG AF FELT.
  3. Hvilke felter der nu kan vælges i dialogen afhænger af hvilke tilføjelsesprogrammer du har installeret, og hvilke felter du allerede har defineret. I nogle Outlook 2007 -installationer er f.eks. Et NOTE -felt allerede foruddefineret. Tag denne og gå videre til næste trin. Hvis der ikke er noget NOTE -felt, skal du klikke på NEW og skrive NOTE eller NOTE. Behold TYPE: TEKST og FORMAT: TEKST, og klik på OK.
  4. Brug musen til at trække NOTE -feltet ind i indbakken og slippe den mellem de to kolonneoverskrifter, som den skal placeres mellem (helst mellem EMNE og MODTAGET). Røde pile angiver, hvor den nye kolonne skal indsættes.
  5. Luk FIELD SELECTION -dialogboksen.
  6. Hvis du vil flytte kolonnen til en anden position, skal du trække kolonneoverskriften OBS med musen til den ønskede position.
  7. Træk kolonnen så bredt, at der er plads nok til poster.

Gør felterne redigerbare

For at kunne indtaste kommentarer i den nye kolonne, skal du tillade redigering af cellerne:

  1. I Outlook 2000, 2002 og 2007 kaldes kommandoen Vis >> Aktuel VISNING >> AKTUELT >> TILPAS VIS. I Outlook 2003 VIEW >> ARRANGE BY >> CURRENT VIEW >> ADAPT CURRENT VIEW. Klik på VIS INDSTILLINGER i fanen VIEW i Outlook 2010.
  2. Klik her på FLERE INDSTILLINGER.
  3. Aktiver indstillingen AKTIVEREDIGERING I CELLEN, og luk dialogboksen.

Nu kan du indtaste en note tekst. For at gøre dette skal du klikke i kolonnen BEMÆRK for den ønskede e-mail og indtaste kommentaren. Til sidst skal du trykke på ENTER.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave