Word: Fortryd flere handlinger

Indholdsfortegnelse

Hvor hurtigt sker det, at en kommando ved et uheld vælges, eller at der anvendes en vis automatisk formatering, selvom den slet ikke ønskes?

Bare tryk på tastekombinationen CTRL + Z.

Du kender sikkert endda dette trick. Men vidste du også, at CTRL + Z ikke kun kan fortryde den sidste handling, men et vilkårligt antal handlinger?

Alt du skal gøre er at trykke på CTRL + Z flere gange i træk. Word tager de sidste handlinger i det aktuelle dokument tilbage trin for trin. Dette kan være formatering, tekstinput osv.

Det er endnu mere præcist at bruge UNDO -symbolet, som du kan finde i Word 2010, 2007 i værktøjslinjen til hurtig adgang eller i Word 2003, 2002 / XP, 2000 i standardværktøjslinjen (til højre for kopierings- og indsætningssymbolerne) .

Et enkelt museklik på symbolet har samme funktion som CTRL + Z.

Bemærk dog, at ikonet også har en rullemenu. Hvis du klikker på den, vises en menu med de seneste dokumenthandlinger. Du kan bruge dette til at bestemme præcist op til hvilket punkt handlingerne skal fortrydes. Det er dog ikke muligt at udpege en enkelt handling. Word tager altid alle handlinger tilbage til det valgte menupunkt.

Hvor mange handlinger Word kan fortryde afhænger i princippet kun af mængden af RAM på din computer. Først når du lukker et dokument, glemmer Word automatisk alle tidligere handlinger i dokumentet, så fortrydelsesfunktionen starter forfra, når du genåbner dette dokument. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave