Skift kapitler om kort tid

Indholdsfortegnelse

Hvis du arbejder på et stort dokument med forskellige kapitler, kan du på et tidspunkt bemærke, at den oprindelige rækkefølge af kapitlerne ikke var helt korrekt. Derfor vil du gerne omarrangere de enkelte kapitler uden videre.

Men før du møjsommeligt søger efter begyndelsen og slutningen af et kapitel for at markere teksten og flytte den til et andet sted via udklipsholderen, er det bedre at bruge Words strukturfunktion. Dette giver dig mulighed for at omarrangere kapitler på en brøkdel af et sekund med musen.

Inden du gør dette, er alt du skal gøre at sikre, at overskrifterne i dit dokument er tildelt passende typografier, f.eks. "Overskrift 1", "Overskrift 2" osv. Alternativt kan du tildele et passende STRUKTURNIVEAU til dine overskrifter i dialogboksen for afsnitsformatet.

Hele kapitler konverteres derefter i henhold til følgende skema:

  1. Brug tastekombinationen ALT + CTRL + G til at skifte til omridsvisning.
  2. Reducer visningen til et passende omridsniveau. Hvis du f.eks. Vil omarrangere hovedkapitler, skal du kun vise niveau 1. Hvis du vil omarrangere undersektioner, kan du f.eks. Vise alle overskrifter op til niveau 3.
    For at skjule visningen skal du i Word 2010, 2007 åbne rullemenuen VIS NIVEAU under OUTLINE-OUTLINE-VÆRKTØJ og vælge "Niveau 1" eller en anden passende post.
    I Word 2003, 2002 / XP skal du åbne rullemenuen VIS NIVEAU i konturværktøjslinjen og derefter vælge det overskriftsniveau, der skal vises - f.eks. "Niveau 1".
    I Word 2000 skal du blot klikke på et af nummersymbolerne i værktøjslinjen Disposition for at reducere visningen til det tilsvarende overskriftsniveau.
  3. Det eneste du skal gøre er at pege musen på plus -symbolet til venstre for en kapiteloverskrift og trække den op eller ned for at flytte hele kapitlet til et andet sted. En vandret linje med en pil angiver den nye position.
  4. Om nødvendigt konverter andre kapitler på denne måde.
  5. Til sidst skifter du tilbage til den sædvanlige sidelayoutvisning ved at trykke på ALT + CTRL + L.

Du vil opdage, at Word ikke kun har omarrangeret kapiteloverskrifterne, men automatisk har flyttet hele kapitelindholdet. Det bliver ikke hurtigere. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave