Ædel: hvid skrift på grå

Indholdsfortegnelse

Der er et par designertricks, som en normal bruger ikke engang ville komme med i starten. For eksempel hvid tekst på en mørk baggrund. Siden jeg først lagde mærke til dette designelement, har jeg set det overalt. Vær opmærksom på det

Windows + Linux / tysk / Open Source. Især overskrifter ser stilfulde og subtile ud, når du formaterer dem med hvid tekst på en grå baggrund. Det er meget enkelt: markér den linje, du vil have, lang klik på højlysikonet og vælg grå som baggrundsfarve. Klik derefter på symbolet for tegningsfarven og vælg farven hvid. Jeg synes, at denne effekt ser bedst ud med en sans serif -skrifttype, såsom Bitstream Vera Sans eller Liberation Sans.
Foretrækker du at klikke i menuer frem for ikoner? Formater derefter teksten på denne måde: Vælg den ønskede linje, og klik på "Format / tegn" i menuen. Under fanen "Font Effects" skal du indstille "Font Color" til "White". Skift derefter til fanen "Fremhævning" og klik på en grå nuance. Indstil skrifttypen under fanen "Font". Klik på OK for at anvende formatet.
Hvis du tilføjer et par flere faner til linjen, oprettes en grå bjælke, der klart deler din tekst. Selvfølgelig kan du ikke kun formatere hvidt på gråt på denne måde, men også enhver farvekombination.
Måske vil du bruge denne formatering som en skabelon? Åbn derefter skabelonpaletten med F11 -tasten. Overskriften er stadig fremhævet? Godt, klik derefter på symbolet øverst til højre, hvormed du kan oprette en "Ny skabelon fra valg".
Mere om LibreOffice Writer

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave