Mobiltelefon musik på stereoanlæg

Indholdsfortegnelse

Der gemmes meget musik på smartphonen. Selvfølgelig kan du høre dem med hovedtelefoner. Men hvad gør du, hvis du vil afspille dem på stereoanlægget?

Android / tysk / proprietær. Der er flere måder at overføre musik fra din telefon til dit stereoanlæg. De fleste systemer, som du kan købe i butikker i dag, har en Bluetooth -grænseflade. En hel del er også udstyret med WiFi. Da smartphones normalt også har det, er disse muligheder ideelle. Men hvad skal du gøre, hvis dit system ikke har disse grænseflader? For bare et par år siden var musiksystemer med Bluetooth en sjældenhed.
Nyere systemer har ofte en iPhone -slot. Der er Bluetooth -adaptere til disse slots. Sådan en adapter koster omkring ti euro og fungerer uden batteri. Det henter sin elektricitet fra systemet.
Hvis dit system ikke har en iPhone-slot, kan du slutte din mobiltelefon til en line-in stik. Line-in-stikket kan være et 3,5 mm stik foran på systemet eller en cinch bagpå. Du slutter hovedtelefonudgangen på din smartphone til stikkontakten med et passende kabel. I praksis bliver ulempen ved denne metode imidlertid tydelig: Ved håndtering af mobiltelefonen opstår der hurtigt interferenslyde, fordi kablets kontakter er mekanisk belastede. Du skal også bo meget tæt på anlægget. Bluetooth bygger flere meter.
Men der er også Bluetooth -adaptere, der forsyner linjeindgangen på et musikanlæg. Disse adaptere har brug for en ekstra strømkilde, fordi netstikket ikke indeholder en strømforsyning. Adapteren er ofte designet som en USB -stick og kan trække strøm fra en USB -stik. Disse adapterstik er lidt billigere end iPhone -adapteren.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave