Mobiltelefon som tuner: Indstil instrumentet ved hjælp af appen

Indholdsfortegnelse

Spiller du guitar, violin eller et andet instrument, der skal tunes igen og igen? Du kan gøre dette meget let med din Android -mobiltelefon.

For at stemme et instrument kan du bruge en stemmegaffel og føle dig vej fra koncertbanen Et trin for trin. Det er den klassiske metode. Men det er hurtigere, lettere og normalt mere præcist med en elektronisk tuner. Og hvis du har en Android -telefon, behøver du ikke engang købe en tuner. I stedet kan du bruge din mobiltelefons mikrofon og synkronisere tonerne på dit musikinstrument med en app.
Du kan finde gStrings i Google Play Butik. Dette er en app, som du kan bruge til at gøre din smartphone til en digital tuner. Du trykker på, hvilken note du vil indstille, lader noten lyde på instrumentet, og programmet viser tonens nøjagtige frekvens. En markør sætter sig nøjagtigt i midten, når tonen matcher målværdien.
Hvis du trykker på "Tune Auto", kan du afspille en hvilken som helst tone, og appen viser, hvilken frekvens den har, og hvilken er den nærmeste tone i skalaen. Dette burde være den nemmeste og hurtigste løsning til de fleste lejligheder.
Programmet byder på meget mere end den sædvanlige standardstemning. Du kan for eksempel også flytte pladserne, hvis du skal overholde et kirkeorgel, der er tro mod sig selv, men måske er en kvart tone fra standarden. Derudover kan forskellige temperamenter indstilles, så du kan indstille andre stemninger udover det populære velstempede humør. Den gratis version af programmet viser reklamer fra Internettet. Hvis du vil slippe af med dem, skal du købe dig ud for to euro.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave