Word: Hyperlink til tekstpassage i et andet dokument

Indholdsfortegnelse

Vil du springe direkte til en bestemt tekstpassage i det andet dokument? Da Word normalt går til den første side, når du åbner et hyperlink, skal du bruge et lille trick til straks at vise den ønskede tekstpassage

Du kan nemt oprette en reference til et andet Word -dokument med et hyperlink. Et klik med musen (mens du holder CTRL -tasten nede) er nok til at åbne det andet dokument.
Men måske vil du springe direkte til en bestemt passage i det andet dokument. Da Word normalt går til den første side, når du åbner et hyperlink, skal du bruge et lille trick til straks at vise den ønskede tekstpassage:
1. Åbn først det dokument, du vil henvise til med et hyperlink, og placer markøren på det punkt, du vil springe til med hyperlinket.
2. I Word 2010 og 2007 skal du vælge INSERT HYPERLINK TEXT MARKER. Eller ring til INSERT TEXT MARKER i de ældre versioner af Word.
3. Indtast et bogmærke, som du let kan identificere den aktuelle tekstpassage med (f.eks. "Hyperlink -mål"), og klik derefter på knappen TILFØJ.
4. Gem og luk dokumentet.
5. Åbn nu det dokument, hvor du vil indsætte et hyperlink til den anden tekstpassage.
6. Placer markøren, hvor hyperlinket skal vises, og vælg INSERT-HYPERLINK-HYPERLINK i Word 2010, 2007. Eller ring til INSERT HYPERLINK i de ældre versioner af Word.
7. I den dialogboks, der vises, skal du vælge det Word -dokument, du vil henvise til via et hyperlink - f.eks. Ved at klikke på knappen SØG FOR FIL eller FIL (Word 2000).
8. Når du har valgt filen, skal du klikke på knappen TEKSTMÆRKER i hyperlink -dialogboksen.
9. På listen, der nu vises, skal du vælge det bogmærke, som du oprettede i det andet dokument som mål for hyperlinket. Klik derefter på OK.
10. Om nødvendigt ændres displayteksten for hyperlinket i feltet VIS TEKST SOM.
11. Klik til sidst på OK for at indsætte hyperlinket.
Nu kan du gå direkte til den ønskede position i det andet dokument med et museklik.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave