Vis indholdet af en celle i et Excel -tekstfelt

Indholdsfortegnelse

Hvis du viser indholdet af en celle i et tekstfelt, kan du placere dette felt i din tabel, som du ønsker det

Nogle gange kan det være nyttigt at have værdier fra bestemte celler tilgængelige i andre positioner i regnearket, når man arbejder med store tabeller. I stedet for en simpel cellereference kan du også bruge tekstfelter, som du kan placere hvor som helst.

Tekstfelter har den fordel, at de kan formateres uafhængigt af rækker og kolonner. Det betyder, at de ikke har nogen effekt på formateringen af cellerne på det punkt, hvor oplysningerne skal vises.

Derudover giver udskrivningsmulighederne dig mulighed for ikke at udsende tekstfelter ved udskrivning. Dette er en fordel, hvis du kun har brug for oplysningerne, når du arbejder på skærmen.

Opsæt tekstfelter, hvor indholdet af en celle vises dynamisk i Excel op til version 2003 som følger:

  1. Åbn kommandoen TOOLBARS i menuen VIEW.
  2. I forgreningsmenuen skal du aktivere indstillingen DRAW.

I Excel 2007 eller nyere behøver du ikke at forberede brug af tekstfelter ved at aktivere en værktøjslinje.

For at oprette et tekstfelt skal du aktivere knappen TEKSTFELT på værktøjslinjen TEGNING, hvis du bruger Excel op til version 2003. I Excel 2007 eller senere skal du kalde kommandoen INSERT - ILLUSTRATIONS - SHAPES - TEXT FIELD.

Efter at have klikket på knappen, ændres musemarkøren til en lodret markør. Med dette kan du tegne et tekstfelt på det ønskede sted med venstre museknap trykket ned. Det ser sådan ud:

Aktiver nu redigeringslinjen med et museklik. Der indtaster du et lighedstegn og referencen til den celle, hvis indhold skal vises i tekstfeltet.

Bekræft indtastningen af cellereferencen med ENTER. Det ønskede celleindhold vises derefter i dit tekstfelt.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave