Forøg WLAN -transmissionseffekt

Indholdsfortegnelse

Hvis standardudstyrets transmissionseffekt ikke er tilstrækkelig, kan du tilslutte en ekstern antenne. Sådanne antenner er tilgængelige for omkring ti euro og kan tilsluttes alle WLAN -routere, adgangspunkter og WLAN -pc -kort, der har en SMC -forbindelse.

Brug af en sådan ekstern antenne er ikke altid mulig: Antennen er fast forbundet til de populære "Speedport" routere fra Telekom uden et SMC -stik. Du kan kun tilslutte en anden antenne her med betydelig interferens med enheden. Det er klart, at Telekom ikke er særlig glad for ændringer i transmissionen af trådløse LAN -komponenter.

Tip! Forstærkningen af disse normalt rent passive antenner er normalt omkring 5 dB med optimal placering. Dette svarer til mere end en fordobling af transmissionseffekten. I test er disse antenner særligt fordelagtige, når de tilsluttes et PC WLAN -kort. Antennekablet tillader en vis afstand til pc'en, som i sig selv kan være en ordentlig jammer. Bemærk også: en antenne er altid dårligt placeret på bagsiden af et tårn, der står på jorden. Fordi opretningen derefter finder sted på væggen i stedet for på døråbningen.

Brug forbindelseskablet til at placere WLAN -antennen lidt væk fra pc -systemenheden.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave