Sådan tilføjes billeder til din signatur

Underskrifter vedhæftes automatisk til slutningen af hver e-mail og indeholder typisk kontaktoplysninger og juridisk nødvendige oplysninger til virksomhedskorrespondance. Hvad kunne være mere indlysende end at tilføje signaturen til at indsætte virksomhedens logo

Integrer logo i Outlook op til version 2003

I Outlook 2000 til 2003 er muligheden for at inkludere billeder i signaturen godt skjult. Sådan gør du det:

  1. Kald kommandoen TOOLS >> MULIGHEDER >> EMAIL FORMAT og klik på SIGNATURES.
  2. Opret en ny signatur, eller vælg en eksisterende, og klik på EDIT.
  3. Placer markøren på den ønskede position. Hvis logoet skulle være over eller under signaturteksten, er det bedst at indsætte en tom linje. Du kan også placere logoet til venstre eller højre for teksten og derefter placere markøren i begyndelsen eller slutningen af linjen.
  4. Højreklik på den ønskede position, og åbn kommandoen INSERT PICTURE.
  5. Vælg den billedfil, du ønsker.
  6. Hvis logoet vises før eller efter signaturteksten, skal du vælge ALIGNMENT: BASE LINE. Hvis du ikke vil have det til at være venstreorienteret, kan du centrere det eller højrejustere det senere. Hvis du vil have logoet placeret ved siden af signaturteksten, skal du enten vælge VENSTRE, HØJRE eller CENTER i feltet JUSTERING.
  7. Du kan også angive et vandret og / eller lodret mellemrum til teksten.
  8. Så snart du er færdig, skal du lukke dialogboksen med OK
  9. Du kan nu bruge knappen PARAGRAPH til at afgøre, om et logo, der er i sin egen linje, skal være venstre, højre-begrundet eller centreret.
  10. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indtaste teksten til signaturen og designe den.
  11. Rediger signaturen, og tildel den til den respektive e -mail -konto. Luk alle dialoger.

Inkluder logo i Outlook 2007/2010

Gå frem som følger i de nyere Outlook -versioner:

  1. I Outlook 2007 skal du gå til Værktøjer >> MULIGHEDER >> E -MAILFORMAT; i Outlook 2010 gå til FIL >> MULIGHEDER >> EMAIL. Klik på SIGNATURES.
  2. Opret en ny signatur, eller rediger en eksisterende.
  3. Placer markøren på den ønskede position. Hvis logoet skulle være over eller under signaturteksten, er det bedst at indsætte en tom linje. I modsætning til tidligere versioner kan du f.eks. Ikke have logoet placeret helt til højre for teksten, men kun til højre for den første eller sidste linje.
  4. Klik på ikonet GRAPHICS.
  5. Vælg den billedfil, du ønsker.
  6. Du kan bruge de tilsvarende knapper til at arrangere afsnittet med billedet og dermed billedet til venstre, højrejusteret eller centreret.
  7. Afslut behandlingen af signaturen og tildel den til den tilhørende e-mail-konto.

Til billedvalget

Logoet skal være tilgængeligt i alle Outlook -versioner i form af en grafisk fil. Outlook understøtter formaterne BMP.webp, GIF.webp, JPG.webp, PNG og fra version 2007 også TIF. Indsætning via udklipsholderen er ikke mulig. Da du sender logoet med hver e-mail, er det tilrådeligt at bruge et format, der gemmer billeddataene på en pladsbesparende måde. Formaterne PNG og GIF.webp er bedst, men GIF.webp er kun tilstrækkeligt til logoer, der ikke har mere end 256 farver. JPG.webp -formatet tillader også stærk komprimering, men dette kan føre til grimme artefakter og pixeleffekter. Da du ikke har nogen mulighed i signaturen til efterfølgende at justere billedets størrelse eller beskære billedet, kan du om nødvendigt redigere det i et billedbehandlingsprogram og gemme det i den passende størrelse.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave