Færdiglavede tekstmoduler via listevalg

Indholdsfortegnelse

Det er ikke ualmindeligt at inkludere visse standardfraser som forklarende tekst på en formular. De nye indholdskontroller i Word 2010, 2007 gør denne opgave let med et klik med musen.

For at gøre dette skal du først gemme sætningerne som hurtige byggesten. Indsæt derefter et indholdsstyringselement til byggekatalogkatalog i din formular, som du bekvemt kan vælge den ønskede sætning fra rullelisten.

Du kan f.eks. Gemme dine standardblokke som AutoTexts, som du fortsætter som følger:

  1. Indtast først alle de sætninger, der skal være tilgængelige for valg i et nyt, tomt dokument.
  2. Vælg den første sætning, og vælg INSERT-TEXT-QUICK BLOCK SELECTION IN SAVE QUICK BLOCK CATALOG.
  3. I den dialogboks, der vises, skal du tildele sætningen et meningsfuldt NAVN. Aktiver posten "Autotekst" i feltet KATALOG. For yderligere klassificering kan du vælge en KATEGORI eller oprette en ny. Klik derefter på OK.
  4. Gentag de sidste to trin for de resterende sætninger. De skal sorteres i samme KATALOG og KATEGORI.

Når du har defineret sætningerne som hurtige dele, skal du konfigurere formularen med den relevante modulkatalogindholdskontrol:

  1. Placer markøren, hvor du vil indsætte standardfraser.
  2. På fanen DEVELOPER TOOLS i gruppen KONTROLELEMENTER skal du klikke på ikonet BLOCK CATALOG (INDHOLDSKONTROLELEMENT).
  3. Vælg UDVIKLERVÆRKTØJ KONTROL EJENDOMMER.
  4. Angiv en beskrivende TITLE for indholdskontrollen i den tilknyttede dialogboks. Denne titel vises på formularen over indholdskontrollen, så snart du vælger den.
  5. I felterne KATALOG og KATEGORI skal du aktivere de hurtige delkataloger og kategorier, som du har tildelt dine standardfraser ovenfor - f.eks. "AutoTekst" -kataloget og kategorien "Generelt".
  6. Juster resten af egenskaberne for indholdskontrollen, så den passer til dine behov - f.eks. Sørg for, at den ikke kan slettes - klik derefter på OK.

Ved hjælp af kontrolelementet til blokkatalogindhold kan du nu nemt indsætte en autotekst med den sætning, du bare har brug for. For at gøre dette skal du klikke på rullemenuen ud for betjeningens titel og vælge Autotekst på rullelisten. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave