Fortsæt tekst på en anden side

Indholdsfortegnelse

I brochurer eller lignende publikationer er det ikke ualmindeligt, at en artikel starter på den første side og derefter fortsætter på en senere side. Du undrer dig måske over, om du også kan gøre dette i Word. - Men ja, det skal du

  1. Føj et tekstfelt til den første side af dit dokument ved at vælge INSERT TEXT TEXT BOX TEXT BOX i Word 2010, 2007 eller INSERT TEXT BOX i Word 2003, 2002 / XP, 2000. Brug derefter musen til at tegne en ramme, der er stor nok til at starte teksten.
  2. Gå derefter til siden i dokumentet, hvor du vil fortsætte indlægget, og tilføj endnu en tekstboks der.
  3. Gå nu tilbage til begyndelsen, og marker det første tekstfelt med et museklik.
  4. I Word 2010, 2007 på fanen FORMAT TEXT BOX TOOLS FORMAT i gruppen TEKST skal du klikke på ikonet Opret link.
    I Word 2003, 2002 / XP, 2000 skal du klikke på ikonet LINK TEKSTFELT på værktøjslinjen TEKSTFELT.
  5. I dokumentet skal du rulle til det andet tekstfelt (hvor du vil fortsætte artiklen fra den første side), holde musen over den, så markøren får form som en skænkekop, og klik på venstre museknap en gang.

De to tekstfelter er således forbundet med hinanden. Du kan nu starte teksten i det første tekstfelt. Når området er fuldt, hopper Word automatisk til det sammenkædede tekstfelt, hvor du kan fortsætte med at skrive. Og hvis der ikke er plads nok, skal du bare oprette et andet tekstfelt, som du derefter kan linke til det andet. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave