Tilføj margen noter meget hurtigt

Indholdsfortegnelse

Normalt kan du ikke skrive på margenen af et Word -dokument. For stadig at kunne indsætte marginalnoter….

Normalt kan du ikke skrive på margenen af et Word -dokument. For stadig at kunne indsætte margennoter, skal du blot placere et tekstfelt eller en positionsramme i margenområdet ved siden af den normale teksttekst og indtaste den ønskede tekst i det.
Det er dog ret kedeligt at blive ved med at tilføje tekstfelter og placere dem passende i margenen. Faktisk er der en meget mere effektiv måde at tilføje margen noter: Opret en stil, som du kan bruge igen og igen, og alt du skal gøre er at skrive teksten. Her er detaljerne:
Indsæt først et tekstfelt i margenen.
1. Word 2010, 2007: Vælg INSERT-TEXT-TEXT FIELD-CREATE TEXT FIELD, og brug derefter musen til at åbne en lille ramme i margenen.
Word 2003, 2002 / XP, 2000: Vælg INSERT TEXT FIELD, og træk derefter tekstfeltrammen ud i margenen.
2. Indtast - som en skabelon - så at sige en kort tekst i tekstfeltet, og tildel det det ønskede format til dine marginalnoter.
3. Højreklik på rammen i tekstfeltet, og vælg kommandoen FORMAT TEKSTFELT i kontekstmenuen.
4. Skift til fanen TEKSTFELT, hvor du klikker på knappen KONVERTER TIL POSITIONSRAM. Bekræft den efterfølgende meddelelse med OK.
5. Højreklik på rammen for positionsrammen (det konverterede tekstfelt), og vælg FORMAT POSITION RAMME.
6. Juster den rammes vandrette position i den viste dialogboks, så den ligger ved siden af teksten i margenområdet. Det er bedst at indstille den lodrette position til "0 cm" fra hælen.
For at noten i margen ikke skal stikke ind i tekstens brødtekst, skal du oprette en "nøjagtig" bredde, der passer ind i den aktuelle sidemargin. På den anden side skal du indstille højden til "Automatisk", for det er sådan, Word automatisk tilpasser den til notens længde i margenen.
Afkrydsningsfeltet FLYT MED TEKST skal markeres. Alt du skal gøre er at lukke dialogboksen med OK.
7. Du kan også bruge rammens kontekstmenu til at justere FRAME OG SHADING, så noten i margen f.eks. Ikke er omgivet af en sort linje.
Du skulle normalt gentage disse trin for hver sidebemærkning. Ikke sådan, hvis du bruger en stil:
1. Vælg den tidligere indsatte positionsramme.
2. Word 2010, 2007: Klik på det lille pilikon i nederste højre hjørne af gruppen STØRRELSESMALER på fanen HJEM for at åbne opgaveruden Formatskabeloner. Klik på ikonet NY FORMATSKEMA.
Word 2003, 2002 / XP: Vælg FORMATSKABLER OG FORMATERING, og klik på NY FORMATSKabelon i det tilsvarende opgaveområde.
Word 2000: Gå til FORMAT MALEN og klik på knappen NY i dialogboksen, der vises.
3. I feltet NAME indtaster du et beskrivende stilnavn - noget i stil med "Sidebemærkning" - klik derefter på OK.
4. Du kan lukke opgaveområdet for typografier eller den tilsvarende dialogboks i slutningen.
Hvis du nu vil indsætte en margen note, skal du indsætte et tomt afsnit over teksten, som du vil tildele margen note. I dette tomme afsnit skal du indtaste margennoteteksten. Nu behøver du kun at tildele den formatskabelon, der er defineret ovenfor, til teksten - enten via gruppen FORMATSEMPLATES på fanen START (Word 2010, 2007) eller via rullemenuen i formatværktøjslinjen i tidligere Word -versioner. Teksten placeres automatisk i margenen.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave