Problemer med Avira Antivir under Windows 7: Harddiskscanning efter hver genstart

Indholdsfortegnelse

Brugere med Windows 7 som operativsystem og Avira Antivir som virusscanner vil helt sikkert have bemærket en ekstremt mærkelig opførsel: en diskkontrol udføres ved hver genstart - selvom der ikke er blevet rapporteret fejl på forhånd

Indtil videre har mange brugere derfor famlet i mørket, hvilket bekræftes af flere breve til redaktøren med desperate henvendelser. Imidlertid har irriterede indlæg i andre fora og flere rapporter på Twitter nu afsløret, at denne fejl kun opstår, når Avira Antivir bruges som en virusscanner.

Avira -forummet er derfor i øjeblikket det ideelle udgangspunkt for de berørte.I et forumindlæg har en Avira -medarbejder allerede forsikret, at dette problem vil blive undersøgt nærmere. Dette forumindlæg kan findes under følgende link:
http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&threadID=
102116 & utm_source = twitterfeed & utm_medium = twitter

Som en første modforanstaltning anbefaler Avira også at ændre indstillingerne for "Guard" -scanneren, så kun læseadgang kontrolleres. Vi var i stand til at forstå problemet i redaktionen: Hvis vagten er aktiveret, er det nødvendigt at kontrollere en disk, hver gang systemet startes. Hvis Guard er deaktiveret, vil Windows 7 dog fortsat køre som normalt.

I øjeblikket kan vi kun anbefale to modforanstaltninger mod den tidskrævende harddiskkontrol: Enten springer du over databærertjekket ved at trykke på en knap i de første ti sekunder efter, at meddelelsen vises på din skærm. Eller du genstarter ikke din computer, før Avira har offentliggjort en opdatering. I stedet for at lukke dit system ned, skal du sætte det i dvale i stedet. Men hvis du vil installere en ny applikation eller opdaterede drivere i mellemtiden, bliver du nødt til at bide i kuglen og lave en genstart.

Vi informerer dig selvfølgelig straks, så snart der er en opdatering tilgængelig. Avira er kendt som en meget pålidelig virksomhed, så opdateringen bør ikke vente længe.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave