Kaspersky Free - gratis dokumenteret virusbeskyttelse

Indholdsfortegnelse

For første gang tilbyder Kaspersky et gratis grundlæggende beskyttelsesprogram kaldet "Gratis".

Beskyttelsesprogrammerne fra producenten Kaspersky, som ikke kun er meget populære i Tyskland, er vokset: For første gang tilbyder Kaspersky et gratis grundlæggende beskyttelsesprogram med "Gratis". Som med alle gratis beskyttelsespakker er funktionsudvalget med Kaspersky betydeligt begrænset i forhold til de købte programmer. Kaspersky Free beskytter dig pålideligt mod virus, spyware, phishing og farlige websteder uden - som det ofte er tilfældet med konkurrenter - at bremse hastigheden på din pc.

For at installere det gratis beskyttelsesprogram skal du gå til internetadressen www.kaspersky.de/free-antivirus på. Start overførslen og installationen ved at klikke på knappen HENT. To filer med en størrelse på omkring 170 megabyte downloades nu efter hinanden.

Er en anden beskyttelsespakke som f.eks Hvis du f.eks. Har installeret den gratis Microsoft Security Essential, modtager du en besked, og du kan erstatte den med Kaspersky Free. Efter installationen er de menuer og dialogbokse, der er velkendte fra den købte version, tilgængelige.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave